El BIC Futsal es regirà segons les normes FIFA i de la Federació Andorrana de Futbol (FAF). El sistema de competició podrà variar en funció del nombre d’equips participants. Les modificacions o variacions del mateix es troben reflectides en el reglament del torneig. Es pot descarregar el manual complet a la web del torneig.

Durada dels partits

Tots els partits tenen una durada de 20 min. de temps corregut. Els darrers 3 min. de les finals son a temps aturat.

Número de jugadors

Els equips podran inscriure un màxim de 12 jugadors per categoria, salvat de casos excepcionals i prèvia autorització per part de l’organització. Es recomana un mínim de 8-10 jugadors.

És aconsellable que tots els jugadors mantinguin el mateix dorsal durant tota la competició.

Pilotes

Tots els partits es jugaran amb pilotes de la marca JOMA (FIFA Quality). L’organització només deixarà pilotes per l’escalfament dels equips a la mateixa pista, els minuts abans de l’inici del partit.

Sistema de classificació

En la Fase de Grups, els equips juguen entre ells en un sistema de lliga d’una sola volta. Grups formats per 4 equips. El 1r i 2n de cada grup es classifiquen per a la fase final, i el 3r i 4t, s’enfronten en fase de consolació.

En la Fase final i de consolació, tots els partits es juguen segons el sistema de copa (eliminació directa) i es decideixen sense pròrroga, per penals, segons les normes de la FIFA i de la Federació Andorrana de Futbol.

Control d’edat

Tots els jugadors hauran d'identificar-se amb la llicència federativa en vigor, DNI, passaport o un altre document oficial acreditatiu de l'edat amb fotografia. La revisió de la documentació es realitzarà abans de l'inici del campionat i l’organització podrà repetir-la en qualsevol altre moment. Cal portar-la a tots els partits.

Àrbitres

Els àrbitres del BIC - FutSal pertanyen a la FAF i son designats pel Comitè Tècnic d’Àrbitres d’Andorra. Les seves decisions són inapel·lables.

 

Podeu descarregar aquí el reglament complet del BIC Futsal 2018

Reseves Acompanyants
Reseves Acompanyants
Amb allotjament i tansport
Inclou: Hotel 4*, transport intern i serveis
Reserva Bus
Reserva Bus
Anada i tornada
Sortides de Bacelona i Lleida
Reserves Equips
Reserves Equips
Opció 1
Participació amb allotjament i transport

Amb el suport de

Patrocinadors

  •